Un albanez urmărit internaţional, depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean albanez, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni contra persoanei.

În Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul albanez S.D., în vârstă de 55 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare, alertă introdusă de autorităţile italiene în data de 30.10.2018. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 2 ani şi 6 luni pentru săvârşirea de infracţiuni contra persoanei.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite