Turnu Severin: Victimele accidentului de pe Stârmina nu purtau centura de siguranţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au stabilit cauzele accidentului produs, ieri, pe Dealul Stârmina: imprudenţa şi viteza neadaptată. În plus, niciunul dintre ocupanţii autoturismului nu purta centura de siguranţă.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că autoturismul implicat, ieri, în accidentul produs, pe Dealul Stârmina, efectua transport de persoane pentru un centru de hemodializă din Drobeta Turnu Severin, neavând destinaţie de ambulanţă.

De asemenea, “niciunul dintre ocupanţii autoturismului nu purta centura de siguranţă”, iar şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Faţă de Petre Miţaru (51 ani), s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 178 şi 184 Cod Penal.

Accidentul a avut loc ieri, pe DN 56A. Potrivit poliţiei, "M. Petre, în timp ce conducea cu viteză neadaptată şi imprudent un autoturism, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu capătul unui parapet de beton”.

În urma impactului, două persoane aflate pe bancheta din spate au murit, iar alte două, aflate în faţă au fost grav rănite.

Citeşte şi Grav accident pe Dealul Stârmina/ Doi bolnavi care mergeau la dializă au murit

                  Şoferul ambulanţei implicate în accident este conştient

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite