Turnu Severin: Se caută proprietarul unui portofel plin cu bani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un portofel găsit pe stradă, la începutul acestei luni, îşi aşteaptă şi acum proprietarul la... Poliţie. El a fost găsit în zona policlinicii de pe Serpentina Roşiori din Drobeta Turnu Severin şi conţine o sumă consistentă de bani, dar niciun act de identitate.

Portofelul a intrat în custodia poliţiştilor, după ce un bărbat i-a sesizat că l-a găsit în faţa policlinicii judeţene de pe Serpentina Roşiori. În interiorul acestuia se află o sumă consistentă de bani, dar nu şi acte de identitate, astfel că oamenii legii nu au niciun indiciu în ceea ce priveşte eventualul proprietar al bunului.

image

“În data de 1 iulie, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizat de către un cetăţean cu privire la faptul că pe strada Serpentina Roşiori din localitate, a fost găsit un portmoneu, în interiorul căruia se află o sumă de bani”, ne spune andreea Dobre, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Banii vor merge la buget după un an

Şi cum cercetările specifice nu au dat până acum roade, poliţiştii au apelat la ajutorul presei. “Orice cetăţean care poate da informaţii cu privire la obiectul găsit este rugat să se adreseze Poliţiei Municipiului Tr. Severin”, adaugă agentul Andreea Dobre.

Portofelul găsit este maro, confecţionat din piele întoarsă, conţine o sumă de bani ştiută doar de proprietar şi poliţişti şi-şi aşteaptă posesorul la Poliţia municipiului.

image

Dacă proprietarul nu va fi găsit prea curând, banii vor fi depozitaţi într-un cont timp de un an, iar apoi vărsaţi în conturile statului.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite