Turnu Severin: Patru tineri sunt cercetaţi pentru furtul unor componente ale căii ferate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri din comuna mehedinţeană Şimian sunt cercetaţi, pentru pătrundere fără drept în zona de siguranţă a căii ferate şi furtul unor componente ale căii ferate.

Serviciul de Poliţie Transporturi Mehedinţi a fost sesizat, joi după-amiază, că în zona Şimian, se află un grup de trei, patru persoane care încearcă să fure bucăţi de cale ferată. La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei, care i-a surprins pe cei patru, în timp ce încercau să sustragă două bucăţi de şină, în lungime de 4 m fiecare, scoase din uz şi amplasate în apropierea liniei de cale ferată.

La vederea oamenilor legii, tinerii au fugit, refuzând să se supună somaţiilor făcute. Poliţiştii au reuşit prinderea şi imobilizarea acestora, după aproximativ 300 metri.

Cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 27 ani, sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pătrundere fără drept în zona de siguranţă a căii ferate şi sustragerea de componente ale căii ferate, fapte prevăzute şi pedepsite de art.4 şi 6 din Legea 289/2005.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite