Turnu Severin: De zilele orașului s-au mâncat peste 100.000 de mici, iar berea a curs în valuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bilanțul de după petrecere este impresionant. Comercianții au realizat vânzări record și aruncă în derizoriu criza

Pădurea Crihala a fost unul din punctele de atracție la sărbătoarea orașului din acest an. Pe parcursul celor trei zile de petrecere, aici au venit mii de severineni, dar și turiști din localitățile învecinate, atrași de spectacolele folclorice și de grătarele sau terasele amplasate pe aleile din pădure.

Oamenii au sfidat criza și au făcut o petrecere pe cinste, spre bucuria comercianților. Veniți din toate colțurile țării, aceștia din urmă susțin la unison că au făcut afacerea vieții venind la Turnu Severin. Astăzi, reprezentanții firmelor participante și-au strâns tarabele, mesele și scaunele și și-au făcut bilanțul, unul care le-a făcut ziua mai frumoasă.

„Am avut vânzări extraordinare. Lume multă, grătare, distracție. Am dat în jur de 8000 de mititei, iar berea a curs în valuri. Nu e nicio criză domnule, ascultaţi-mă pe mine. Am stat patru zile aici și ne-am pricopsit”, ne-a spus, încântat, Adrian Popescu, reprezentantul unei firme din Deva.

La câțiva metri distanță, un alt comerciant își strângea mesele, ajutat de câțiva muncitori. Ne-a întâmpinat cu un zâmbet larg.

„Mă așteptam să facem vânzare bună, dar nu chiar așa. Suntem foarte mulțumiți, românii știu întotdeauna să se distreze. La terasa noastră s-au mâncat peste 15.000 de mici și în jur de 30 de kilograme de carne de porc. Cred că în acest week-end am învins criza”, a conchis Marian Bărbuș, patronul unui SRL din Pitești.

S-a dublat gunoiul din oraș
Un alt semn al mega-petrecerii de Zilele Severinului este cantitatea de gunoi ridicată de reprezentanții operatorului care se ocupă cu igienizarea orașului.

„În aceste zile, cantitatea de resturi menajere din oraș a crescut cu peste 70%. Noi am început curățenia încă de joi, pentru a ține pasul cu mulțimea de oameni care lasă în urmă o cantitate imensă de resturi. Până acum am salubrizat circa 95% din obiective”, ne-a spus Mirel Damian, directorul Brantner Severin.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite