Turnu Severin: 3.380 pachete de ţigări netimbrate, confiscate de poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ţigările aparţineau unui bărbat din Slatina, care nu avea documente de provenienţă a mărfii şi erau destinate comercializării pe piaţa ilegală din judeţul Olt.

Poliţiştii de frontieră din Orşova au confiscat, în această dimineaţă, 3.380 pachete cu ţigări netimbrate. În jurul orei 05.30, la un filtru organizat, la intrarea în municipiul Orşova, au oprit în trafic un autoturism Fiat Punto, despre care deţineau date că este implicat în traficul ilegal de ţigări.

La controlul autoturismului aparţinând lui H. Adrian, în vârstă de 37 ani, din Slatina, poliţiştii de frontieră au găsit nu mai puţin de 3.380 pachete de ţigări marca “Classic”, pentru care acesta nu avea acte de provenienţă.
         
„H. Adrian declarat că a cumpărat ţigările din municipiul Timişoara, cu suma de 4000 euro, cu scopul de a le comercializa în satele şi comunele din judeţul Olt. Din comercializarea ilegală a ţigărilor, slătineanul urma să obţină un „beneficiu”  în valoare de 1200 euro”, se arată într-un comunicat emis de IJPF Mehedinţi.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului lucrare penală, în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite