Severinean „specialist” în furat, prins pe Valea Jiului. Ce metodă folosea pentru a jefui magazinele

0
0

Bărbatul și-a confecționat o geacă cu multe buzunare interioare bine plasate, unde îndesa zeci de produse de rafturile magazinelor. Într-o singură zi a dat lovitura în trei locuri, însă a fost prins la scurt timp.

Hoțul a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere FOTO Arhivă Adevărul
Hoțul a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere FOTO Arhivă Adevărul

De loc din Drobeta Turnu Severin, bărbatul a ajuns la furat în municipiul Motru cu o mașină al cărei șofer l-a luat la ocazie. Potrivit anchetatorilor, Fănel Pană s-a îmbrăcat cu o geacă cu buzunare interioare, pe care și-a „tunat-o” singur, pentru a avea unde să își plaseze produsele furate.

A intrat în primul magazin și a început să fure. Selectiv, produse de bună calitate, nu s-a complicat cu „ieftinătățuri”.

A intrat în incinta acestuia și de la raioanele cu bunuri alimentare și cele cu bunuri industriale a sustras o bară de parizer, o bară de salam de Sibiu, ton în ulei de 240 gr, 7 bucăți de pastă de dinți marca Lacalut, o bucată de mușchi țigănesc, o bucată de telemea Huedin marca Napolact de 350 gr., două bucăți de loțiune solară, două bucăți de antiperspirant și două bucăți de ulei de argan, după care a părăsit incinta magazinului fără să achite prețul acestor produse“, au anunțat anchetatorii.

Apoi, Fănel Pană a intrat în alte două magazine, unde a procedat în același fel. Hoțul a furat mai multe tuburi cu pastă de dinți, spray antiperspirant, șampon, parfum și chiar o bluză trening.

Apoi, acesta s-a dus liniștit să aștepte o altă mașină la ocazie, doar că la fața locului au ajuns polițiștii, care l-au încătușat. Fusese observat pe camerele de supraveghere și identificat.

Pentru aceste fapte care au avut loc anul trecut, mehedințeanul a fost condamnat, zilele trecute, de Judecătoria Motru la o pedeapsă de 4.000 lei amendă penală corespunzătoare a 400 zile – amendă, cuantificată la câte 10 lei per zi – amendă.

El a fost judecat în stare de libertate, așa că acum misiunea oamenilor legii a devenit una de căutare și încarcerare, căci la scurt timp după ce a fost eliberat din starea de reținere (care a durat 24 de ore de la capturare) s-a făcut nevăzut.

Turnu-Severin


Ultimele știri
Cele mai citite