Poliţiştii mehedinţeni vor fi la datorie de Crăciun, cu forţe suplimentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

280 de poliţişti vor acţiona zilnic, în perioada Crăciunului, pentru ca zilele de sărbătoare să fie petrecute în siguranţă.

În perioada 22- 26 decembrie a.c., pentru ca zilele de sărbătoare să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, 280 de poliţişti vor fi pregătiţi să acţioneze zilnic, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor care vor acţiona zilnic, 140 sunt poliţişti de ordine publică, 30 poliţişti de la rutieră şi 80 de la celelalte structuri, respectiv: poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale. De asemenea, peste 20 de poliţişti vor constitui rezervă, fiind pregătiţi să intervină dacă situaţia impune.

În această perioadă, poliţiştii mehedinţeni vor fi la datorie, în slujba comunităţii, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică, astfel încât toţi cetăţenii să îşi petreacă sărbătorile în linişte.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite