Peste 700 de misiuni ale poliţiei pentru combaterea răspândirii Covid-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituţia Prefectului informează că în ultimele 24 de ore, angajaţi ai Poliţiei, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţiei Locale au participat la mai multe acţiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în judeţul Mehedinţi.

Poliţiştii mehedinţeni au participat la aproximativ 700 misiuni în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii Covid 19. Astfel, au fost verificate peste 1.200 de persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă. De asemenea, au fost aplicate 82 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 22.000 lei.

Jandarmii au asigurat măsuri de ordine la 2 centre de carantină şi au constituit un număr de 28 de patrule mixte poliţişti-jandarmi. Au aplicat 4 sancţiuni la Legea 61/1991 Rep. în valoare de 1.200 lei şi o sancţiune la O.U.G. 34/2008, în valoare de 500 lei.

Pompierii mehedinţeni au efectuat două misiuni pentru prevenirea şi limitarea răspândirii COVID-19.  Cele două misiuni de decontaminare au fost asigurate de echipajul de cercetare Chimică Biologică Radiologică şi Nucleară din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin.

Poliţia Locală Drobeta Turnu Severin a făcut verificări la 229 de locaţii, unde se află 370  de   persoane în izolare voluntară la domiciliu. În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 10 echipaje de poliţie locală, dintre care 8 echipaje de ordine publică şi 2 echipaje de rutieră.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite