A băut şi a ieşit cu arma pe stradă. Ce a păţit un morenar supărat pe un rival

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pis

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, ameţit bine de alcool, a fost reţinut de Poliţia din Moreni, după ce a ameninţat cu arma o altă persoană. Acesta este acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

Bărbatul de 50 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în ziua de 29 mai, bănuitul, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, în timp ce se afla pe o stradă de pe raza municipiului Moreni, ar fi ameninţat cu o armă neletală supusă autorizării, deţinută în mod legal, un bărbat de 41 de ani. Totodată, bărbatul ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică. De asemenea, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, iar, ca măsură complementară, s-a dispus indisponibilizarea armei”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite