Percheziţii la administratorul unei agenţii de turism din Turnu Severin. Fără vacanţă sau fără banii de concediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Mehedinţi au efectuat trei percheziţii domiciliare la administratorul unei agenţii de turism din Drobeta Turnu Severin, acuzat de săvârşirea infracţiunilor de  înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea a Criminalităţii Economice au pus în aplicare în ziua de 28 noiembrie a.c. trei mandate de percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, la punctele de lucru ale unei societăţi comerciale cât şi la locuinţa administratorului, pentru săvârşirea infracţiunilor de  înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Este vorba de o femeie, de 27 de ani, din Drobeta Turnu Severin.

Deocamdată, prejudiciul este estimat la aproape 7.000 de euro, dar surse din anchetă spun că numărul persoanelor păcălite de această femeie este mult mai mare. Oameni care au plătit pentru o vacanţă într-o destinaţie exotică, în Dubai sau pentru petrecerea de revelion de vis s-au trezit că de fapt au plătit pentru nişte contracte false, iar vacanţa mult visată este compromisă.

”În luna iulie 2019, aceasta, în calitate de administrator al unei agenţii de turism, a indus în eroare 4 persoane, prin semnarea unor contracte de furnizare servicii turistice, oferindu-le acestora mai multe documente falsificate, producând un prejudiciu de 6.950 euro”, precizează Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

În cadrul percheziţiei au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe înscrisuri (agende, facturi, vouchere, bilete avion).

Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore, iar astăzi procurorul a dispus cercetarea sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Poliţiştii continuă urmărirea penală faţă de administrator pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite