Oamenii legii verifică zilnic persoanele izolate la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 24 de ore, poliţiştii mehedinţeni au verificat peste 1.100 de persoane cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă.

Jandarmii au asigurat măsuri de ordine la două centre de carantină şi au constituit un număr de 34 de patrule mixte poliţişti-jandarmi. Au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 500 lei.

Pompierii mehedinţeni au efectuat cinci misiuni pentru prevenirea şi limitarea răspândirii COVID-19,  patru dintre acestea constând în acţiuni de decontaminare, iar o misiune pentru transportul unor persoane care au intrat în izolare la domiciliu.Cele patru misiuni de decontaminare au fost efectuate de echipajul de cercetare Chimică Biologică Radiologică şi Nucleară din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin, care a asigurat decontaminarea unei ambulanţe SMURD, a trei ambulanţe SAJ, dar şi a unei autospeciale destinate transportului de persoane.

Poliţia Locală Drobeta Turnu Severin a făcut verificări la 199 de locaţii, unde se află  303 persoane în izolare voluntară la domiciliu. În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 9 echipaje de poliţie locală, dintre care 7 echipaje de ordine publică şi 2 echipaje de rutieră.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite