O minoră dată dispărută de bunici, identificată de poliţie în trei ore de la sesizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O minoră de 14 ani, plecată voluntar de la domiciliu, a fost identificată de poliţişti în doar trei ore de la sesizarea dispariţiei. Oamenii legii au stabilit că aceasta pleacă frecvent de la domiciliul bunicii sale şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată în data de 21 mai a.c., în jurul orei 15.30, cu privire la faptul că, în data de 15 mai a.c., o minoră de 14 ani, din municipiu, la finalul orelor de curs, nu a mai revenit la domiciliu.

În urma aspectelor sesizate, a fost dispusă căutarea pe raza judeţului Mehedinţi, semnalmentele acesteia fiind comunicate poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, dar şi altor structuri în vederea identificării.

Ca urmare a verificărilor desfăşurate cu celeritate de poliţişti, la aproximativ trei ore de la sesizare dispariţiei, minora a fost găsită pe raza comunei Vînători, judeţul Mehedinţi, fiind condusă la sediul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin.

Poliţiştii au stabilit faptul că aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni şi nici nu a comis vreo infracţiune pe perioada dispariţiei, minora plecând anterior, în nenumărate rânduri, de la domiciliu bunicii sale, care o are în plasament.

Verificările au fost efectuate în prezenţa unui reprezentant al D.G.A.S.P.C. Mehedinţi, minora fiind internată într-un centru de specialitate. 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite