Moment emoţionant la ISU Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri, 20 mai, într-un cadru festiv, plutonierul adjutant Ciocoteală Sorin a păşit într-o nouă etapă a vieţii, şi anume pensionarea.

Timp de peste 30 de ani, pompierul a urmat o carieră militară, bazată pe disciplină şi devotament, dintre care aproape 14 ani a intervenit în situaţii de urgenţă pentru a proteja cetăţenii judeţului Mehedinţi, bunurile acestora, dar şi mediul.

”Deşi ne aflăm sub stare de alertă, ca urmare a pandemiei generate de noul coronavirus, viaţa merge mai departe, urmându-şi cursul firesc”, spune Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi.

Astăzi şi-a luat rămas bun de la colegii săi, pe care s-a bazat de-a lungul timpului în îndeplinirea misiunilor, momentul fiind unul atipic, emoţia acestuia fiind ascunsă în spatele unor măşti.

Deşi au fost nevoiţi să poarte mască şi să păstreze distanţa impusă de respectarea măsurilor de siguranţă, colegii i-au fost aproape în aceste momente pline de încărcătură sufletească şi i-au transmis cele mai sincere urări de sănătate, bucurii şi o pensie îndelungată.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite