Mehedinţeni amendaţi de Paşte pentru că nu au respectat Ordonanţele Militare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
acţiune politie slatina

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi au participat la peste 330 misiuni specifice atat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, cât şi pentru prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus.

În acest context au fost verificate  peste 1.000 de persoane privind modul de respectare a măsurilor de izolare la domiciliu. De asemenea, au fost aplicate 53 sancţiuni contravenţionale, din care 47 au fost pentru nerespectarea interdicţiilor privind restricţionarea circulaţiei, valoarea totală fiind de peste 100.000 lei. În cadrul misiunilor au participat şi 36 patrule mixte poliţist – poliţist de frontieră.

Poliţia Locală Drobeta Turnu Severin a făcut verificări la 48 de locaţii, unde se află 125 de persoane în izolare voluntară la domiciliu. În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 11 echipaje de poliţie locală, dintre care 8 echipaje de ordine publică şi 3 echipaje de circulaţie rutieră.

A fost aplicată 1 sancţiune contravenţională pentru încălcarea măsurilor impuse de Ordonanţa Militară nr. 3/ 2020, în  valoare de 2.000  lei.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite