Isprava unui şofer nervos, din Drobeta Turnu Severin. A lovit cu maşina un poliţist local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Poliţist local şi-a văzut moartea cu ochii în momentul în care şoferul supărat că va primi amendă pentru parcare neregulamentară a intrat cu maşina în el

Marian Lupu, de 43 de ani, era în  faţa autoturismului şi făcea poze maşinii parcate pe trecerea de pietoni, în apropierea spitalului judeţan. Echipajul de poliţie locală a fost sesizat că la intersecţia străzii Orly cu bulevardul Revoluţiei, traficul este îngreunat de maşinile parcate haotic. 

Poliţiştii locali au găsit autoturismul, înmatriculat în Franţa, pe trecerea de pietoni cu avariile pornite. În timp ce se pregăteau să blocheze maşina, doi bărbaţi s-au arătat interesaţi de activitatea lor.

Au asistat de pe trotuar, iar la un moment dat unul a sărit în maşină şi a demarat în trombă. Nu a ţinut cont de poliţistul din faţa maşinii. „Conducătorul a prins momentul, s-a urcat repede în maşină, a pornit  maşina şi a intrat în mine.

Instinctul meu a  fost să nu stau rigid, m-am aruncat pe capotă aşa mi-am salvat viaţa. Şoferul a plecat, dar am înţeles că a fost identificat”, a declarat  Marian Lupu,  poliţistul accidentat.  Pentru parcarea neregulamentară, şoferul avea să fie sancţionat cu amendă cuprinsă între 400 şi 2000 de lei.

„Un poliţist local a fost accidentat cu intenţie de către un conducător auto căruia i se adusese la cunoştiinţă că va fi amendat pentru parcare neregulamentară pe trecerea de pietoni”,  a declarat Luria Mărţuică, purtător de cuvânt la Poliţia Locală Drobeta Turnu Severin.
 

Poliţistul local a suferit un traumatism la genunchiul drept şi va sta două săptămâni în concediu medical. Gheorghe Staicu, de 37 de ani, din Brezniţa de Ocol, şoferul care a intrat  cu maşina în poliţist  şi a fugit, este cercetat pentru ultraj.




Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite