IPJ Mehedinţi face cercetări în cazul muncitorului mort într-un canal la Burila Mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

IPJ Mehedinţi a declanşat o anchetă după accidentul de muncă de luni după-amiază în care şi-a pierdut viaţa un muncitor într-un canal în satul Burila Mică.

Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă  şi nerespectarea  măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă

În data de 15 aprilie a.c., ora 15:12, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată prin 112 de către un bărbat despre faptul că, pe DN 56 C, în satul Burila Mică, comuna Gogoşu,  a avut loc un accident de muncă soldat cu victime.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul IPJ Mehedinţi, precum si reprezentanţi ai  I.T.M. Mehedinţi, care în urma cercetărilor efectuate au stabilit că în jurul orei 15:00, a avut loc un accident de muncă, un mal de pământ surpându-se peste doi muncitori.

În urma accidentului a rezultat decesul unui bărbat de 59 ani şi vătămarea corporală gravă a unui bărbat de 53 ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin cu ambulanţa  în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite