Hoţi prinşi cu 10 butelii furate în portbagaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 19 ani şi doi bărbaţi, de 40 de ani, respectiv 54 de ani, s-au specializat în furtul de butelii

La un control de rutină, poliţiştii au descoperit în maşina mehedinţeanului de 54 de ani, 10 butelii aragaz, un cleşte tip gură de lup şi un lacăt tăiat în zona sistemului de închidere În portbagajul autovehiculului, a fost găsit şi un obiect improvizat, înţepător, folosit pentru a deteriora  anvelopele autoturismelor care ar fi procedat la urmărirea lor.

Cele 10 butelii de aragaz au fost sustrase, în noaptea de 15/16.01.2012, dintr-un rastel aparţinând unei societăţi comerciale, din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Prin activităţi specifice, poliţiştii au stabilit faptul că, la comiterea faptei, împreună cu  I. Constantin, la sustragerea celor 10 butelii au mai participat şi A. Vasile, de 40 ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi şi G. Cătălina, de 19 ani, din comuna Floreşti, judeţul Mehedinţi.

Cei trei suspecţi, în perioada noiembrie 2011 – ianuarie 2012, au mai comis alte trei furturi de la diverse societăţi comerciale de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, de unde au sustras, butelii de aragaz, fapte rămase iniţial cu autori neidentificaţi ”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

Prejudiciul în valoare de 6.000 lei a fost recuperat în proporţie de 60 %. Cei doi bărbaţi au  fost reţinuţi  pentru o perioadă de 29 de zile.




Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite