FOTO VIDEO Prima întâlnire a motocicliştilor din Mehedinţi are loc în Clisura Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clisura Dunării a fost cucerită de forţa unei „herghelii" de mii de cai putere strunită de motocicliştii sosiţi la prima ediţie a Moto Camp, eveniment organizat la acest sfârşit de săptămână de Asociaţia Turism Mont în parteneriat cu Primăria Eşelniţa.

Sunt 300 de pasionaţi ai motociclismului, care au venit să se distreze timp de trei zile la Eşelniţa. Şi-au etalat forţa motoarelor, dar şi hainele de piele şi tatuajele şi s-au întrecut în concursuri moto ori de băut bere.

Evenimentul dedicat motocicliştilor şi iubitorilor de plimbări pe două roţi de la Eşelniţa este la prima ediţie. Moto Camp este mai mult decât o simplă întâlnire între iubitorii moto, acesta îşi propune să promoveze zona Clisurii Dunării, dar şi spiritul moto şi respectul între motociclişti şi ceilalţi participanţi la trafic.

Veniţi din Drobeta Turnu Severin, dar şi din Serbia şi judeţele limitrofe Mehedinţiului, motocicliştii s-au distrat, sâmbătă, de 23 august, după o reţetă proprie.

Motoare turate, fete frumoase, muzică rock, concursuri de băut bere cu paiul, acestea au fost ingredintele unei petreceri care s-a prelungit târziu în noapte, cu un foc de tabără şi muzică la chitară.

VEZI VIDEO AICI

Valoarea totală a motocicletelor adunate la prima întâlnire de la Eşelniţa a trecut bine de suta de mii de euro. Totuşi, în ciuda preţurilor mari, participanţii spun că nu ar renunţa niciodată la pasiunea lor.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite