Dunărea şi-a luat tributul la Gruia. Pompierii au scos din ape trupul neînsufleţit al tânărului înecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Drobeta“ au fost solicitaţi să intervină, în urmă cu scurt timp, la un kilometru mai jos de Portul Gruia. Din primele informaţii, o persoană este de câteva ore în apă şi pare a fi înecată. Victima nu a fost scoasă încă.

UPDATE 21,00 După mai multe ore de căutări, pompierii au reuşit să scoată din Dunăre trupul neînsufleţit al tânărului înecat. Cadavrul a fost ridicat de medicina legală pentru efectuarea necropsiei.

Duminică după-amiază, pompierii de la Staţia Vînju Mare caută cu o barcă o persoană în apele fluviului Dunărea, în dreptul kilometrului fluvial 848,5, despre  care se presupune că s-a înecat. 

Este vorba de un tânăr de 19 ani, din Oradea, care venise la niste rude din zonă. Cel care a sunat la 112 este tocmai tatăl său, care se afla împreună cu acesta la scăldat în Dunăre.

Locul unde se presupune că bărbatul s-a înecat, la un kilometru mai jos de Portul Gruia, este cunoscut de localnici ca fiind unul cu vârtejuri şi curenţi puternici.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite