De Zilele Severinului gladiatorii îşi încordează muşchii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii s-au fotografiat la macheta  piciorului  Podului lui Traian FOTO Corina Macavei
Tinerii s-au fotografiat la macheta  piciorului  Podului lui Traian FOTO Corina Macavei

În această după-amiază s-a dat startul manifestărilor organizate de “Zilele Severinului”. Un grup de tineri, îmbrăcaţi în gladiatori, au putut fi văzuţi la intrarea în oraş dinspre Timişoara. Organizatorii concursului de gladiatori au dorit în acest fel să anunţe evenimentul care va avea loc duminică.

A intrat deja în tradiţie, ca de Zilele Severinului să aibă loc concursul gladiatorilor, unde este desemnat cel mai puternic bărbat al Severinului. Anul acesta concursul a ajuns la a treia ediţie. Organizatorii îi aşteaptă pe toţi severinenii duminică, începând cu ora 12,00, pe platforma hipermarketului Carrefour pentru a asista la o demonstraţie de forţă şi rezistenţă.

„Este a treia ediţie a concursului Gladiatori pe care noi o organizăm în Drobeta Turnu Severin şi am vrut să fac un promo înainte de concurs. Suntem legaţi de istoria locală, de originile noaste daco-roamne şi de aceea am ales această locaţie, lângă Piciorul Podului lui Traian”, a spus Alexandru Ivaşcu, organizatorul concursului.

Concursul va consta în cinci probe şi anume  mersul fermierului, răsturnarea cauciucului, trasul maşinii, ridicarea buşteanului, respectiv ridicarea celor cinci buturugi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite