Ce îţi trebuie ca să devii poliţist. IPJ Mehedinţi recrutează candidaţi pentru instituţiile de învăţământ MAI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înscrierile încep în data de 28 aprillie a.c.
Înscrierile încep în data de 28 aprillie a.c.

Începând cu data de 28.04.2015, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi desfăşoară activităţi de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea 2015.

Înscrierile se fac în zilele de marţi şi joi, între orele 12.00–14.00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul I.P.J. Mehedinţi, unde se pot obţine şi relaţii suplimentare.

La înscriere candidaţii se vor prezenta cu urmǎtoarele documente:
- cartea de identitate;
- adeverinţǎ de la medicul de familie cu referiri la existenţa antecedentelor patologice personale şi heredo-colaterale ale candidatului.
            
Cererile de înscriere (completate în momentul înscrierii), se vor depune până la data de 29.05.2015, pentru instituţiile de învăţământ superior şi şcolile militare ale Ministerului Apărării Naţionale şi până la data de 07.08.2015 pentru şcolile de agenţi de poliţie.

Documentele de recrutare (care vor fi comunicate cu ocazia înscrierii), se vor depune la Serviciul Resurse Umane din cadrul I.P.J.Mehedinţi până la :
- 12.06.2015 pentru candidaţii înscrişi la instituţiile de învăţământ superior şi şcolile militare ale Ministerului Apărării Naţionale;
- 21.08.2015 pentru candidaţii înscrişi la şcolile de agenţi de poliţie.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite