Cătălin Golumbină, expert în imobiliare şcolit peste hotare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A lucrat şi studiat timp de opt ani peste hotarele ţării, iar la revenire şi-a deschis o agenţie imobiliară, convins că deţine cheia succesului: onestitatea faţă de clienţi

Ambiţios, independent şi curajos, Cătălin aluat hotărârea de a părăsi ţara la doar 18 ani, pentru a se realize peste graniţă.

A petrecut opt ani departe de casă, în Marea Britanie, unde a pornit de jos, lucrând pentru început în construcţii, domeniu de care spune că se simte atras chiar şi în prezent.

”Îmi plac construcţiile foarte mult, ideea de a clădi şi apoi de a vinde îmi aduce o mare satisfacţie pe plan profesional” ne-a spus Cătălin.

Tânăr serios, de încredere, inteligent şi înzestrat cu putere de muncă, el s-a făcut remarcat şi printre englezi, ajungând chiar să deţină o funcţie de conducere,ca director de vânzări la o companie care se ocupa cu distribuirea materialelor de construcţii.

În paralele, şi-a dorit să-şi desăvârşească studiile, astfel că a urmat cursurile Colegiului de Contabilitate din Londra, lucru depsre care spune că astăzi îi este de un real ajutor. Revenit în ţară şi, cu banii pe care îi strânsese lucrând peste hotare, a pus bazele unei agenţii imobiliare.


„Întors în ţară mi-am deschis o agenţie de imobiliare, lucru care m-a pasionat din totdeauna. Asta e ce mi-am dorit să fac, şi pe deasupra se fac şi bani frumoşi. Pot să spun că iubesc imobiliarele” ne-a spus Cătălin.

Cât de mult îl atrage ceea ce face o dovedeşte şi faptul că , deşi este manager, Cătălin nu a renunţat niciodată la munca de agent, spunând că îi place să stea faţă în faţă cu clienţii săi, să discute cu ei, să le ofere informaţiile de care au nevoie.

„Sunt direct nu-mi place să-mi înşel clienţii, întotdeauna le spun cât costă şi le pun în vedere toate costurile” ne-a mărturisit Cătălin.

El oferă clientului, fie el cumpărător sau vânzător, consiliere legată de demesurile legale necesare pentru buna încheiere a tranzacţiei.

Este de părere că un agent bun trebuie să ofere informaţii de calitate, legate de piaţa imobiliară, să ajute clientul să ia decizia corectă.

Şi-a deshis şi un ziar de publicitate, tocmai pentru că pune mare preţ pe informaţie. Fără a fi lipsit de modestie, spune că, în opinia sa, are calităţile necesare unui manager pentru a rămâne în top.

„Ca să rămâi mereu pe poziţie trebuie să faci publicitaeprin toate mijlocele produsului pe care vrei să-l vinzi şă să şti să foloseşti fiecare atu pe care-l are produsul pe care-l promovezi” conchide Cătălin.
ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI:
Ce recomanzi celor care-şi doresc o carieră în imobiliare?
Trebuie să ştie că în afară de puterea de muncă se impun şi o serie de alte abilităţi, pe care toată lumea crede că le are, dar descoperă ulterior că sunt anumite lipsuri pe care nu le pot suplini şi fără de care pot continua.

Ce faci în timpul liber?
În puţinul meu timp liber joc fotbal. De asemenea imi place pescuitul şi ori de câte ori am ocazia merg. De asemenea timpul liber mi-l petrec şi alături de familia mea.

Ce-i place?
Îmi plac, în general, oamenii deschişi cei cu care să poţi negocia fără rezerve.

Ce nu-i place?
Nu-mi plac oamenii falşi şi cei care înceracă să facă bani pe spatele altora. De asemenea detest miciuna foarte mult şi necinstea, neseriozitatea şi lipsa de respect pe care o au oamenii, unii faţă de alţii.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite