Adunarea generală a membrilor CECCAR Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la Sala de Conferinţe a Colegiului Tehnic Decebal  din Drobeta Turnu Severin a avut loc Adunarea generală a membrilor filialei Mehedinţi a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România – Filiala Mehedinţi (CECCAR) a desfăşurat, în sala de şedinţe din Colegiului Tehnic Decebal, Adunarea Generală de dare de seamă şi alegeri, la care au participat experţii contabili şi contabilii autorizaţi, membrii ai filialei.

Ordinea de zi a adunării a cuprins o paletă largă de probleme specifice muncii constând în: raportul Consiliului filialei privind activitatea desfăşurată  în anul 2013 şi raportul cenzorului asupra gestiunii filialei la 31 decembrie 2013,  aprobarea programului de activitate pe 2014, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2014, aprobarea listei experţilor contabili de onoare şi a contabililor autorizaţi de onoare, precum şi aprobarea listei cabinetelor propuse pentru a fi supuse auditului în anul 2015.

„Astăzi are loc adunarea generală de dare de seamă şi alegeri. Vom prezenta activitatea anului 2013 şi, de asemenea, vom aproba programul de activitate pentrul anul 2014 şi bugetul de venituri şi cheltuieli. Totodată, avem alegeri pentru Consiliul filialei, deci pe ordinea de zi sunt puncte privind activitatea anului 2013 ca la orice bilanţ şi ce vom face în 2014”, a declarat ec. Monica Moţ, directorul executiv al CECCAR Mehedinţi.

Monica Moţ apreciază că 2013 a fost un an bun pentru experţii contabili şi contabilii autorizaţi din Mehedinţi, iar pentru anul acesta CECCAR Mehedinţi şi-ar dori o piaţă de servicii mai bună.

„Anul 2013 a fost un an bun ţinând cont de condiţiile economice, putem spune că profesia rezistă la fel de bine ca şi în anul 2012, nu sunt îmbunătăţiri faţă de anul 2012, dar faptul că în anul 2013 lucrurile au fost pe un trend normal spunem că este bine. Ca şi organism profesional ne propunem ca membrii noştri să aibă o piaţă de servicii mai bună, ne propunem ca în privinţa calităţii serviciilor aceasta să fie mai ridicată decât în 2013 şi în acelaşi timp să aducem alături de noi cât mai mulţi tineri experţi”, a mai spus ec. Monica Moţ.

De asemenea, au fost organizate alegeri pentru completarea numărul membrilor Consiliului Filialei. În momentul de faţă, CECCAR Mehedinţi numără 654 de membri, din care 380 membrii activi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite