Accident grav între Pătulele şi Gruia. Trei persoane au ajuns la Spitalul Judeţean Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una din victimele accidentului FOTO Corina Macavei
Una din victimele accidentului FOTO Corina Macavei

Trei bărbaţi din localitatea mehedinţeană Pătulele au ajuns în stare gravă sâmbătă noapte la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, în urma unui grav accident de circulaţie.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă seară între localităţile Pătulele şi Gruia. Conducătorul unui autoturism marca Opel a pierdut controlul volanului, moment în care a părăsit partea carosabilă şi a intrat direct într-un pom. Impactul a fost extrem de violent,cel mai probabil din cauza vitezei excesive.

Conducătorul auto, în vârstă de 43 de ani, se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital, rănile grave fiind provocate din cauza volanului care i-a intrat în piept.  Ceilalţi doi pasageri în autoturism nu au suferit răni care să le pună în pericol viaţa, dar au fost aduşi cu ambulanţa la spital, unde urmează să primească îngrijiri medicale.

„În urma unui accident rutier, au rezultat trei victime, una în stare foarte gravă, cu un politraumatism, cu un traumatism cranian acut închis, contuzii abdominale şi o plagă deschisă la genunchiul drept. Persoana este în comă de gradul III spre IV, cu şoc hipovolemic, starea este critică, dar am ajuns cu el stabilizat, urmează investigaţiile suplimentare pe secţia de ATI”, a precizat medicul Eleodor Mihuţ de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produc accidentul.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite