Accident cumplit de circulaţie la Prunişor: două persoane au decedat pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane şi-au pierdut viaţa într-un grav accident de circulaţie care a avut loc vineri dimineaţă în Mehedinţi, pe DN 6, pe raza comunei Prunişor.

Două persoane au decedat, iar alte două au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, în urma unui accident de circulaţie produs pe DN 6, în localitatea Prunişor.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, reiese că un autoturism Logan, înmatriculat în Timiş, a părăsit sensul de mers şi a intrat în coliziune cu un microbuz cu numere de înmatriculare în Austria. Şoferul de pe microbuz spune că Loganul i-a apărut brusc în faţă şi nu a  mai putut evita impactul.

Doi bărbaţi aflaţi în autoturismul Logan au murit pe loc în urma impactului deosebit de violent. A fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare a ISU „Drobeta” pentru ca victimele să fie scoase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului făcut zob.

„În dimineaţa  zilei de 9 octombrie a.c., cu puţin înainte de ora 06.00, pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au fost solicitaţi să intervină, pe DN6, pe raza localităţii Prunişor, pentru salvarea victimelor unui accident rutier, produs între un microbuz şi un autoturism. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă. În urma accidentului au rezultat cinci victime, două decedate şi încarcerate în autoturism şi alte trei conştiente, însă cu multiple traumatisme.
Pompierii au intervenit pentru descarcerarea celor două persoane din autoturism, efectuând manevre de resuscitare la una dintre persoanele inconştiente, până la sosirea echipajului SAJ cu medic. Din nefericire, cele două persoane inconştiente au fost declarate decedate de către medicul SAJ. Echipajul SMURD a transportat la UPU Dr.Tr.Severin două victime, cu traumatisme. Conducătorul microbuzului, care prezenta răni superficiale, a refuzat transportul la spital”, a precizat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU „Drobeta”. 

Pompierii au îndepărtat pericolul de producere a unui incendiu la cele două autovehicule.

image

Mama şi prietena şoferului din microbuz au suferit răni uşoare şi au fost tranportate la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale.

Circulaţia în zonă a fost restricţionată aproape o oră până au fost finalizate cercetările la faţa locului.


 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite