VIDEO Tulcea: Tudorică a făcut senzaţie la Naşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postul de televiziune 10 TV i-a acordat 15 minute de emisie tânărului tulcean care reuşeşte să imite diverse sunete. Tudorel Popa speră că prin această apariţie TV se apropie de visul său de a lucra în radio sau televiziune.

În urma apariţiei sale în paginile cotidianului Adevărul de Seară, Tudorel Popa a atras atenţia realizatorilor de televiziune. Acesta a fost primit regeşte de către amfitrionii show-ului de la 10 TV, Radu Moraru şi Oreste şi a prezentat toată gama imitaţiilor proprii, ba chiar şi câteva numere noi cu reclame audio.
„Cred că am făcut o bună impresie, am fost aplaudat la scenă deschisă, unii de abia se puteau ţine de râs. Cred că este un prim pas spre cariera pe care o visez eu la radio sau la televiziune“, spune Tudorel.

„Aceştia sunt oamenii cu care trebuie să ne mândrim. Îmi place ce faci dar cel mai mult îmi place că îţi iubeşti locul de muncă. Bravo“, a spus în direct realizatorul TV, Radu Moraru. „Dacă închid ăştia toate televiziunile, avem o soluţie. Îl luăm pe prietenul de la Tulcea, îl ducem în Cişmigiu, avem announcer, avem voice over, vindem bilete şi pe o băncuţă acolo la pensionari, facem show de televiziune“, a spus şi Oreste.
Talent descoperit în copilărie

Tudorel imită foarte bine drujba, trenul, flexul, microbuzul, raba, dar ştie să conceapă şi reclame audio cu diverse tematici. Ultima sa creaţie este relatarea live a unei conversaţii virtuale la radio, între un DJ şi un ascultător ce doreşte să facă dedicaţii. Cu tot cu microfonia aferentă.

Tulcea: Tudorică face ca trenul pe YouTube

Tânărul şi-a descoperit pasiunea pentru reclame la vârsta de opt ani şi jumătate când lucra cu ziua într-un PECO. „Eram la PECO, munceam cu ziua şi spălam parbrize la maşini. Atunci am început să fac spoturi publicitare, îmi făceam reclamă la firma mea de spălat parbrize. Mă pricep să fac anunţuri. Visul meu e să lucrez într-un radio, să fac spoturi publicitare şi anunţuri, eventual să dau dedicaţii muzicale“, spune Tudorică.

Sursa YouTube

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite