VIDEO FOTO Tulcea, sub ape după ploaia de duminică după-amiază: cu barca pe străzile municipiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploile de duminică după-amiază au umplut străzile municipiului Tulcea de apă. Sute de maşini au fost acoperite aproape integral de „fluviul“ creat pe şosea.

Imaginile vorbesc de la sine: întreg oraşul a fost, pentru câteva ore, sub ape. În centrul municipiului au fost imortalizaţi şi barcagii care au reuşit să ajungă pe o ambarcaţiune până la intersecţia de la Visa.

Mihai Tănase, tulceanul care a organizat prima ediţie a Raliului Deltei din acest an, a postat pe Facebook o serie de poze în care mai multe persoane se plimbă pe artere principale de circulaţie din municipiul Tulcea. Nu pe patru roţi, ci plutind şi dând la rame. 

UPDATE: Tinerii care s-au plimbat prin centrul muncipiului au postat şi un video pe Internet. Inedita filmare surprinde cel mai bine felul în care arata Tulcea la scurt timp după ruperea de nori.



O altă fotografie postată cu parcarea hotelului Delta are explicaţia „Cineva acolo sus ne iubeşte“. Până de curând. în aceast parcare în care astăzi maşinile sunt acoprite integral de apă era Comandamentul Raliului Deltei.

Astăzi dimineaţă a fost emis un cod galben de ploi torenţiale, iar la momentul de faţă şi până mâine la ora 14.00, Tulcea este sub avertizare cod galben de inundaţii.

Mai citiţi şi:

FOTO Pregătiri pentru inundaţii: cod galben la Tulcea

FOTO În aşteptarea inundaţiilor: digul de la Tudor Vladimirescu nu este încă gata

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite