UPDATE VIDEO Patru persoane, dintre care doi copii de 4 şi 7 ani, au murit luate de apele unui pârâu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane, doi copii şi bunicii lor, au fost luate marţi seara de ape, în judeţul Tulcea. Au încercat să traverseze cu o căruţă un pârâu.

UPDATE ora 9.40 Pompierii au anunţat că a fost găsit bărbatul de 68 de ani „la aproximativ 500-600 de metri de locul în care s-au răsturnat. Era în apă, sub un copac. Salvatorii au căutat prin cursul pârâului.”

UPDATE ora 9.00 ISU „Delta” Tulcea a anunţat că au fost reluate căutările bărbatului de 68 de ani. La cautări participă 1 autospecială de stingere cu apă şi 5 subofiţeri de la Staţia de pompieri Babadag. Aria pe care salvatorii trebuie să o acopere este de 6 kilometri.

UPDATE În cursul nopţii de marţi spre miercuri, pompierii ISU „Delta” Tulcea au găsit şi trupul neînsufleţit al celui de-al doilea copil. În total, au fost găsite trei victime decedate: o femeie de 58 de ani, o fetiţă de 7 ani şi un băiat de numai 4 ani (bunică şi nepoţi). Pompierii vor relua căutările în dimineaţa zilei de miercuri, 11 iulie, în cazul bărbatului de 68 de ani (bunicul copiilor) care era cu ei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi seara după ce patru persoane, doi adulţi şi doi copii, au fost luate de apele unui pârâu în localitatea Măgurele din comuna Topolog.

La faţa locului au fost trimise: o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un SMURD şi opt subofiţeri de la Staţia de pompieri Babadag, un autocamion de intervenţie şi o barcă pneumatică, o autospecială de muncă operativă şi şapte subofiţeri.

Echipele de intervenţie au găsit un copil şi o femeie, ambele persoane în stop cardiorespirator. Cadrele medicale au făcut manevrele de resuscitare, dar femeia şi copilul nu au putut fi salvaţi.

Pompierii continuă căutările pentru găsirea celorlalte două persoane.

Reprezentanţii ISU spun că totul s-a întâmplat după ce cele patru persoane, aflate într-o căruţă, au încercat să traverseze pârâu, care avea debitul mărit. 

Pompierii tulceni caută cadavrul bătrânului dispărut 

TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite