UPDATE GALERIE FOTO Șeful de post de la Nufăru a intrat cu maşina într-un cap de pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut azi noapte, pe drum spre Murighiol, în dreptul Carniprod. Sorin Cocoș, șef de post în comuna Nufăru, se afla la volanul unei Skoda Octavia și a intrat într-un cap de pod. A refuzat recoltarea de probe biologice.

UPDATE. La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea s-a constituit o cauză penală în care se efectuează cercetări faţă de agentul principal de poliţie Cocoş Sorin, şef al Postului de Poliţie Nufăru, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală şi părăsirea locului accidentului, iar faţă de agentul de poliţie Iacob Robert Alexandru, ajutor al şefului Postului de poliţie Nufăru se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de complicitate la părăsirea locului accidentului şi abuz în serviciu contra intereselor publice.

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea s-a constituit o cauză penală în care se efectuează cercetări faţă de agentul principal de poliţie Cocoş Sorin, şef al Postului de Poliţie Nufăru, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală şi părăsirea locului accidentului, iar faţă de agentul de poliţie Iacob Robert Alexandru, ajutor al şefului Postului de poliţie Nufăru se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de complicitate la părăsirea locului accidentului şi abuz în serviciu contra intereselor publice.

UPDATE. Reprezentantul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Tulcea, Irina Lazăr, a declarat că la nivelul instituţiei a fost constituită o comisie care analizează cazul.
Medicul Nicolae Sicinschi de la Serviciul de Ambulanţă Tulcea spune că nu a avut cui să acorde primul ajutor întrucăt persoana aflată la volanul maşinii accidentate a refuzat îngrijirile medicale.

image

Click pe poze pentru fotogalerie

Mai mult, bărbatul a făcut scandal la locul accidentului, s-a certat cu cei adunați în jurul lui și s-a ascuns în sediul Poliției Nufăru.
Vom reveni cu amănunte!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite