UPDATE Autoutilitară cu 14 pasageri, răsturnată pe un câmp. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier judeţul Tulcea. Intervine elicopterul SMURD FOTO ISU Tulcea

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a activat Planul Roşu de Intervenţie. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale ambulanţei şi SMURD.

UPDATE ora 20.00 IPJ Tulcea a revenit cu alte precizări referitoare la accidentul de astăzi. „Acesta nu este unul de natură rutieră, întrucât nu a avut loc pe un drum deschis circulaţiei publice. În urma cercetărilor, s-a constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autovehicul, condus de un bărbat, în vârstă de 21 de ani, din judeţul Botoşani, care poseda permis de conducere şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul, în timp ce conducea o autoutilitară, pe un drum agricol, nu a reuşit acţionarea sistemului de frânare la intersecţia cu DJ 222F, auto a traversat DJ şi si-a continuat deplasarea pe un câmp cultivat cu floarea soarelui, până cand s-a oprit. În urma evenimentului a rezultat rănirea a patru persoane care se aflau în interiorul platformei acoperite a autoutilitarei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstantelor producerii evenimentului”.

UPDATE ora 15.17 IPJ Tulcea a transmis oficial primele informaţii despre accident. „În după amiază zilei de 8 august, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea au fost sesizaţi, prin apel de urgentă 112, în legătură cu un eveniment produs în afară localităţii Ostrov.  În evenimentul respectiv a fost implicată o autoutilitară, care circulă pe un drum agricol, în afară localităţii Ostrov şi din care au rezultat mai multe victime. Poliţiştii efectuează cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.”

UPDATE ora 15.00 În maşină se aflau 14 persoane, dintre care 4 adulţi şi un tânăr de 17 ani necesită îngrijiri medicale. Toţi sunt conştienţi şi stabili.

Ştirea iniţială:

În urmă unui apel prin număr 112, a fost anunţat un accident rutier pe DJ 222F, Ostrov-Daeni, judeţul Tulcea, în care o autoutilitară (din primele date s-a crezut că este vorba despre un microbuz)  cu persoane s-a răsturnat în afară părţii carosabile.
 
„Având în vedere posibilitatea unui număr mare de ocupanţi, încă de la primirea apelului ISU Tulcea a activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor medicale de la nivelul întregului judeţ la locul accidentului.
 
 În momentul de faţă nu se cunoaşte numărul exact al ocupanţilor, misiunea este în dinamică”, transmite ISU Tulcea.
 
La faţa locului se deplasează 2 ambulanţe SMURD, 2 ambulanţe SAJ, 1 autospecială de descarcerare cu punct medical avansat, 1 autospecială de descarcerare grea, 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare şi a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD.

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

Accident în Delta Dunării. Două ambarcaţiuni cu turişti s-au ciocnit

Accident rutier cauzat de viteza excesivă. O persoană a murit, alte două au fost transportate la spital

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite