Un poliţist şi un jandarm, snopiţi în bătaie şi ameninţaţi cu moartea de doi fraţi din Babadag

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpaţilor Demir Ismail şi Regep sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În iulie, cei doi inculpaţi au proferat diferite injurii, ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea la adresa unui lucrător de poliţie şi a unui jandarm, care la data respectivă formau o echipă mixtă pe raza oraşului Babadag, şi care se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu.
Demir Regep l-a agresat fizic l-a lovit pe poliţist până l-a pus la pământ, după care a continuat să îl lovească.
În timp ce poliţistul era agresat de către Demir Regep, inculpatul Demir Ismail l-a agresat pe jandarm, căruia i-a aplicat o lovitură de pumn la nivelul feţei.
„Pe lângă agresarea  lucrătorului de poliţie şi a jandarmului, faptele comise au tulburat ordinea şi liniştea publică, deoarece persoanele care au asistat la incident au fost indignate de atitudinea celor doi inculpaţi faţă de cei doi lucrători care îşi exercitau atribuţiile de menţinere a ordinii publice“, spune procuror Laura Subţirelu.
Joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, care a preluat cauza în vederea efectuării urmăririi penale de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag, a solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a celor doi inculpaţi pentru faptele comise. 
Judecătoria Babadag a admis astăzi propunerea parchetului, emiţând pe numele inculpaţilor Ismail şi Regep Demir câte un mandat de arestare preventivă pe o durată de 29 zile, urmând ca cercetările să fie continuare cu inculpaţii în stare de arest.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite