Tulcea: Oana Tudor, scriitoarea susţinută de Fundaţia Dinu Patriciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana este îndrăgostită de literatură scriind atât proză cât şi poezie dar este şi olimpică în domeniu asftel încât a ajuns la al treilea an de bursă la Fundaţia Dinu Patriciu

Pasiunea Oanei pentru literatură este reflectată de numeroase prezenţe la olimpiadele de profil. Astfel în 2006 a obţinut menţiune la faza judeţeană a olimpiadei de limba şi literatura română, în 2007 locul III la faza judeţeană,  în 2009 locul I la faza judeţeană şi participare la faza naţională, pentru ca anul trecut să obţină locul I la faza judeţeană şi menţiune la faza naţională a olimpiadei de limba şi literatura română.
Oana a demonstrat capacităţi deosebite de comunicare scrisă prin rezultatele obţinute la olimpiadele de limba şi literatura română, la concursurile de eseuri şi comunicări ştiinţifice, la concursurile de creaţie literară artistică, fapt ce nu a trecut neobservat de reprezentanţii Fundaţiei Dinu Patriciu, unde este bursieră în al treilea an. „Abilităţile mele de comunicare şi prezentare a unui proiect sunt atestate de participarea la trainingurile susţinute de echipa ,,For People” în perioada desfăşurării Taberelor Olimpicilor susţinute de Fundaţiei Dinu Patriciu, unde mi-am format şi abilităţi de lucru în echipă şi organizare a unei campanii sociale“, spune Oana.
Volum de versuri în curs de apariţie

Pasiunea pentru scris a fost răsplătită în numeroase rânduri în cadrul concursului de creaţie literară „Tinere condeie“ în cadrul căruia Oana este premiantă încă din anul 2006  atât la secţiunile de poezie, eseu şi proză cât şi dramaturgie. Totul a culminat cu obţinerea premiului special pentru creaţie literară la faza naţională a concursului din 2009 dar şi cu o multiplă premiere anul trecut.

Citiţi amănunte în cotidianul Adevărul de Seară!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite