Se caută şef peste patrimoniul municipiului. Când are loc examenul pentru înlocuirea lui Silviu Marinescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se caută înlocuitor pentru postul vacantat de Silviu Marinescu FOTO Adevărul
Se caută înlocuitor pentru postul vacantat de Silviu Marinescu FOTO Adevărul

Concursul este organizat ca urmare a vacantării postului, după ce directorul Direcţiei de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului (DIAP) Tulcea, Silviu Marinescu (PP-DD) şi-a dat demisia.

Concursul pentru ocuparea postului de director al DIAP va avea loc în perioada 11-15 noiembrie 2013, anunţă reprezentanţii primăriei Tulcea pe site-ul instituţiei.

Proba scrisă va avea loc pe data de 11 noiembrie 2013, de la ora 10.00, urmând ca interviul să aibă loc patru zile mai târziu, tot de la ora 10.00. Dosarele se primesc până pe data de 11 octombrie 2013, la sediul Primăriei Tulcea.

Rezultatele selecţiei de dosare vor fi afişate pe data de 16 octombrie 2013, mai spun cei care organizează concursul din luna noiembrie.

Postul a devenit liber după ce Silviu Marinescu (PP-DD) a demisionat, pe motiv că alianţa dintre partidul pe care domnia sa îl reprezintă şi PDL nu mai este funcţională. De asemenea, Marinescu a invocat, în demisie, o serie de argumente de ordin administrativ.

Nu a plecat, însă, singur: în aceeaşi zi a demisionat de la conducerea Societăţii de Transport Public şi Marcel Iacob, un alt membru PP-DD ajuns şef cu sprijinul politic al partidului Dan Diaconescu.

Cu câteva luni înainte, Constantin Haţeganu (PP-DD), a fost înlăturat de la conducerea Agropieţe, în urma şedinţei Consiliului de Administraţie.

La momentul de faţă, singurul şef PP-DD rămas în administraţia publică locală este Ioachim Bulete, şeful Poliţiei Comunitare, care acum este în atenţia comisiei de disciplină (după cum a ţinut chiar primarul Constantin Hogea să precizeze, în cadrul şedinţei de Consiliu Local de săptămâna trecută).

Mai citiţi şi:

Neînţelegerile dintre Silviu Marinescu (PP-DD) şi Constantin Hogea (PDL) au început în urmă cu câteva luni: problemele administrative dintre cei doi (legate de transformarea direcţiei în societate, de achiziţionarea de servicii juridice pentru reprezentarea intereselor instituţiei în instanţă) au avut legătură şi cu problemele politice dintre partidul condus de Liviu Codîrlă (cunoscut, acum, în plenul legislativului local ca „domnul Liviu“) şi partidul condus de Constantin Hogea. Alianţa dintre PDL şi PP-DD pentru majoritatea în Consiliul Local Tulcea s-a rupt, astfel că trei directori numiţi cu sprijinul politic al PP-DD au plecat din administraţia publică locală.

Directorul PP-DD al Direcţiei de Patrimoniu pleacă din primăria Tulcea. Iată ce a scris Silviu Marinescu în cererea de demisie!

FOTO Directori noi în cadrul primăriei Tulcea. Cine i-a înlocuit pe Daniel Pohariu şi Rodica Pascale

S-a rupt alianţa dintre PDL şi PP-DD: trei directori din partidul lui Dan Diaconescu au părăsit scaunele de şefi

Neînţelegeri la vârful primăriei: „Sunt de acord cu transformarea Direcţiei de Patrimoniu în societate, dar tânărul Marinescu trebuie să vină cu un plan de management clar“

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite