Restricții la frontiere, după ce Moldova și Ucraina au interzis circulația autovehiculelor mari pe traseul Reni-Odessa

0
Publicat:

Circulația camioanelor prin PTF Galați-rutier și PTF Isaccea este restricționată până la revenirea la normal a condițiilor meteo și redeschiderea circulației în Moldova și Ucraina.

Camioane la frontieră. FOTO Facebook Poliţia de Frontieră Română
Camioane la frontieră. FOTO Facebook Poliţia de Frontieră Română

Autoritățile de frontieră din Republica Moldova și Ucraina au anunțat sâmbătă că, pentru 24 ore, se interzice circulația autovehiculelor de mare tonaj pe traseul „Reni-Odessa”, din cauza condițiilor meteo nefavorabile și a ninsorilor abundente.

„Autoritățile din Republica Moldova au luat decizia nepermiterii în țară a camioanelor din România către Ucraina. Din acest motiv se restricționează circulația camioanelor prin PTF Galați-rutier și PTF Isaccea până la revenirea la normal a condițiilor meteo și redeschiderea circulației în statele vecine”, a precizat, sâmbătă, Poliția de Frontieră Română.

Traficul autoturismelor se desfășoară normal prin PTF Galați rutier și PTF Isaccea, însă polițiștii de frotieră cer celor care tranzitează punctele să aibă în vedere posibile situații cauzate de condițiile meteo nefavorabile care le pot îngreuna deplasarea.

„Pentru a evita neplăceri, vă rugăm să consultați aplicația www.traficonline.ro, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră, unde se pot vizualiza, în timp real, timpii de așteptare în puncte! În egală măsură, vă rugăm să vă informați cu privire la condițiile meteo din țara de destinație! Echipați-vă mijlocul de transport corespunzător condițiilor meteo, mai transmite Poliția de Frontieră Română.

Polițiștii de frontieră amintesc că în mai multe județe din țară sunt în vigoare coduri de ninsori puternice și viscol.

Pentru siguranța dumneavoastră, vă recomandăm să evitați deplasările în zonele afectate de vremea nefavorabilă”, se mai arată în mesaj.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite