Parcurile eoliene blochează traficul din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Transport agabaritic (Foto arhivă)
Transport agabaritic (Foto arhivă)

Într-un raport al Poliţiei Tulcea se arată că pe raza județului Tulcea traficul de transporturi agabaritice a crescut în intensitate, ca urmare a amplasării de instalații energetice. Aceste transporturi au un efect preponderent negativ asupra întregii rețele de drumuri, afectând, în multe cazuri, imobilele din vecinătatea acestora.

Mai mult decât atât, analiza efectuată de Direcția Rutieră, la finele semestrului I arată creșterea numărului accidentelor de circulație, în care au fost implicate, cu vinovăție, autovehicule destinate transportului public de mărfuri și persoane, preconizându-se pentru perioada următoare, în absența unor măsuri adecvate, a posibilității creșterii riscului rutier, pentru această categorie de participanți la trafic.
„Precizăm că, pe lângă, consecințele deosebit de grave ale accidentelor rutiere în care sunt implicate aceste tipuri de vehicule, un aspect cu impact social, dar și media, îl reprezintă blocarea drumurilor publice pentru perioade de timp importante, creîndu-se astfel un disconfort celorlalți participanți la trafic“, se arată în raportul semnat de Vasile Şofan, inspector şef al IPJ Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite