Oferta de joburi în ţările Uniunii Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de tulceni îşi caută un loc de muncă FOTO Arhivă Adevărul
Mii de tulceni îşi caută un loc de muncă FOTO Arhivă Adevărul

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, prin intermediul Portalului Mobilităţii Forţei de Muncă din Europa – EURES oferă 122 de locuri de muncă în domenii precum sănătate, alimentar, forestier, hotelier, gastronomie, construcţii civile, aviaţie.

Cei care doresc sa primească mai multe detalii despre locurile de muncă vacante din ţările Uniunii Europene, pot merge la sediul  Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, strada Grigore Antipa.

Angajatorii din Olanda oferă 24 locuri de muncă. Se caută senior inginer în utilaj tehnologic (trei posturi). Se cere diploma în inginerie cu o experienţă relevantă de şase ani. Aplicantul trebuie să fie familiarizat cu codurile şi standardele internţionale şi să aibă conuştinţe foarte bune de limba engleză (scris şi vorbit).

De asemenea, se caută cinci  ingineri de proces cu diplomă în inginerie de proces sau de inginerie chimică şi care au o bună cunoaştere a termodinamicii, dinamica fluidelor şi de transfer de masă. Aplicanţii trebuie să aibă doi-cinci ani experienţă domeniu şi să cunoască foarte bine limba engleză.

Se caută şi şase ingineri pentru construcţii civile şi industriale, cu diploma în domeniu, câţiva ani de experienţă în proiectare şi o bun cunoaştere a limbii engleze.

Tot olandezii caută patru ingineri de proiect cu diplomă de master la o universitate tehnică, de preferinţă în inginerie mecanică sau de proces sau echivalentul acestora. Doritorii trebuie să aibă cel puţin trei ani de experienţă şi să cunoască foarte bine limba engleză.

Se mai caută şi patru persoane care să lucreze pe postul de inginer mecanic. Cei interesaţi trebuie să aibă disponibilitate pentru deplasări în străinatate pe perioade lungi de timp şi să ltie bine limba engleză.

De asemenea, mai sunt oferite două posturi de inginer mecanic utilaj tehnologic chimic. Aplicanţii trebuie să aibă diplomă de inginer mecanic sau inginer mecanic utilaj tehnologic chimic cu câţiva ani de experienţă în domeniul chimic, petrochimic sau industria gazelor şi să ştie limba engleză.


Angajatorii din Lituania oferă 40 locuri de muncă: 30 pentru inginer aeronave (trebuie să aibă cel puţin trei ani experienţa ca inginer în domeniul aviaţiei şi să cunoască limba engleza sau rusă) şi zece pentru mecanic aviaţie (cel puţin un an de experienţă în domeniul mecanic, diploma in domeniul aviaţiei, calificare, o bună cunoaştere a limbii engleze sau ruse).

Angajatorii din Estonia  oferă două locuri de muncă în meseria de chelner/bucătar pentru cei care cunosc bine limba engleză.

Angajatorii din Austria  oferă zece joburi în meseria de muncitor calificat sau necalificat în domeniul forestier.

Angajatorii din Germania oferă patru posturi în meseria de operator maşini mase plastice. Se cere calificare profesională încheiată în domeniul maselor plastice şi cunoaşterea limbii germane. Experienţa în domeniu este un avantaj.


Angajatorii din Cehia oferă 15 posturi în meseria de şlefuitori / pilitori. Se cer studii medii, calificare lăcătuş mecanic, strungar (fontă), stare bună de sănătate, abilităţi manuale bune şi cunoştinţe de limba germană.

Un angajator din Suedia oferă un post de tehnician în industria laptelui. Se cer studii superioare şi experienţă între doi şi cinci ani.

Angajatorii din Danemarca oferă 21 posturi de medici în diverse specialităţi. Se caută medici cu diverse specializări cu experienţă în domeniu. Se cere o bună cunoaştere a limbii engleze sau germane.

 
Angajatorii din Norvegia oferă cinci locuri de muncă. Se caută un inginer construcţii civile şi industriale. Se cer studii superioare pe sisteme de automatizare a navei, managementul sistemelor de putere, putere de distribuţie.
Se mai caută un excavatorist (se cere calificare, multă experienţă, cunoaşterea limbii engleze)

De asemenea, se caaută doi muncitori constructori (se cere certificat de calificare într-o meserie din domeniul construcţiilor, experienţă în munca, lucru în echipă şi independent, respectiv cunoştinţe foarte bune de limba engleză).

Tot novegienii caută un manager de hotel. Se cer studii superioare in domeniul economic, cunoştinţe şi experienţă în management (în special financiar) şi marketing, experienţa de lucru în conducere şi în bucătărie şi cunoaşterea foarte bună a limbii engleze.

Mai citiţi şi:

O sută de locuri de muncă pentru tulceni

Peste 40 de tulceni se „bat“ pe un loc de muncă

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite