O femeie şi copilul ei, răniţi într-un accident rutier petrecut la Nalbant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa a ajuns la faţa locului (foto arhivă)
Ambulanţa a ajuns la faţa locului (foto arhivă)

Evenimentul rutier a avut loc vineri dimineaţă, în jurul orei 8.00, pe drumul Tulcea-Bucureşti (între localităţile Nalbant şi Cataloi). Iniţial au fost solicitată şi pompierii militari de la Descarcerare, dar nu a mai fost nevoie de intervenţia lor.

Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea a ajuns la faţa locului şi a preluat cele două victime. Este vorba despre o femeie de 38 de ani şi copilul ei, în vârstă de 5 ani. „Femeia are traumatism cranian minor, iar copilul are un traumatism cranio-cerebral acut închis. Cel mic a fost transferat la spitalul Budimex din Bucureşti“, a precizat dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
Conform celor declarate de Daniela Condrea, purtător de cuvânt al IPJ Tulcea, R. Paula (38 de ani) din Cataloi conducea o Dacia Logan. Din cauza neatenţiei în conducere, femeia a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens, a ieşit de pe carosabil şi a intrat într-un copac. Şoferiţa avea permis de conducere şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite