La Clubul Hipic Real Racing: spectacol de sărituri peste obstacole şi tir cu arcul de pe cal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dr. Ştefan Răileanu FOTO  Arhivă Adevărul
Dr. Ştefan Răileanu FOTO  Arhivă Adevărul

Dr. Ştefan Răileanu (din cadrul Clubului Hipic Real Racing Tulcea) vă invită, în acest week-end, la cel de-al doilea workshop de dresaj natural, susţinut de actorul Denis Ştefan şi echipa Equitana.

De vineri până duminică, tulcenii vor învăţa cum să abordeze un cal, cum să recunoască limbajul calului, vor afla principiile de dresaj natural şi cum se aplică acestea în practică.

De asemenea, participanţii vor afla cum să folosească un căpăstru de presiune, lonja şi cravaşa de dresaj natural (Carrot Stick) şi cum pot pune calul în condiţie fizică şi emoţională înainte şi după antrenament.

Vei vedea, aici, elemente de dresură în aer liber şi vei afla cum poţi rezolva problemele comportamentale ale cailor.

„În cadrul evenimentului veţi putea asista şi la un spectacol de sărituri peste obstacole oferit de Clubul Hipic Real Racing Tulcea şi tir cu arcul de pe cal, susţinut de actorul Denis Ştefan, care este reprezentantul Şcolii Kassai Lajos în România“, spune dr. Răileanu.

Clubul Hipic Real Racing este situat pe şoseaua Murighiol, Km. 3,5 la ieşirea spre Localitatea Bididia, judeţul Tulcea.

Licenţiat în medicină veterinară, dr. Ştefan Răileanu este un mare iubitor de cai, reuşind performanţe notabile în concursurile de profil.

El este cel care a creat primul club hipic din Tulcea, din dorinţa de a a le oferi copiilor de la oraş posibilitatea de a cunoaşte animalele.

Dr. Răileanu este cel care s-a zbătut public pentru salvarea cailor sălbatici de la Letea.

Mai citiţi şi:

Ştefan Răileanu-doctorul jocheu

Amendă istorică pentru medicul Ştefan Răileanu

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite