Individul care a violat o fetiţă în vârstă de zece ani rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Păvăloiu rămâne în arest FOTO Arhivă Adevărul
Păvăloiu rămâne în arest FOTO Arhivă Adevărul

Florin Păvăloiu (36 de ani) din municipiul Tulcea este acuzat de viol după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o fetiţă de zece ani. Din câte se pare, mama copilei, concubina bărbatului acuzat de viol, ştia despre chinurile prin care trece minora.

Florin Păvăloiu a fost reţinut la sfârşitul săptămânii trecute, după ce fetiţa i-a povestit unei rude prin ce trece acasă. A ajuns la sediul Poliţiei, unde le-a spus şi anchetatorilor că bărbatul care locuieşte cu mama ei a întreţinut relaţii sexuale cu ea.

Copila este prea mică pentru a avea discernământ în astfel de situaţii, aşa că procurorii tulceni au încadrat fapta drept viol şi au propus instanţei de judecată arestarea preventivă a lui Păvăloiu. Vineri el a ajuns în arest, iar luni a solicitat magistraţiulor de la Curtea de Apel Constanţa casarea deciziei date de Tribunalul Tulcea.

Magistraţii constănţeni au fost de acord cu cei tulceni, astfel că Păvăloiu va rămâne după gratii pe parcursul cercetărilor.

Amintim faptul că în ultima perioadă, instanţa dinm Tulcea a dat ani grei de închisoare pentru fapte similare: bărbatul din Sarichioi care a violat-o pe fiica minoră a concubinei sale a primit 15 ani de închisoare, iar cel din Nifon, care şi-a violat propria fiică a primit 12 ani de puşcărie.

Mai citiţi şi:

Monstru după gratii: arestat după ce a violat o fetiţă de zece ani. Ce pedepse au primit indivizii care au comis astfel de fapte

Un tânăr de 22 de ani a întreţinut relaţii sexuale cu un băiat de 9 ani. Băieţelul ar fi consimţit pentru câteva ţigări

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite