Începe Nufărul Alb. Vezi aici cine va cânta pe scena din Tulcea în acest an!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi şi vineri va avea loc la Tulcea Festivalul de interpretare a muzicii ușoare „Nufărul Alb“, organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor împreună cu primăria Tulcea. Începând de azi, de la ora 12.00,  poţi cumpăra biletele pentru festival de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor.

În acest an ai parte şi de promoţii: în prima seară primii 50 de spectatori primesc locurile în sală gratuit, iar următorii 100 de spectatori pot achiziționa biletul de intrare cu doar 5.5 lei. Biletele pentru cele 100 de locuri promoționale vor putea fi cumpărate începând de azi.
Vor participa concurenţi din Sălaj, Hunedoara, Brăila, Constanța, Chișinău (Republica Moldova), București, Bacău și Neamț.
Juriul este alcătuit din Horia Moculescu, Adrian Cristescu, compozitor, prof.  Monica Buhai, inspector aria curiculară Arte din cadrul ISJ Tulcea, prof. Alexandra Canareica, Școala Populară de Arte „Ludovic Paceag“ Tulcea, prof. Mihăiță Guțu.
În prima zi a festivalului va cânta Deepcentral iar în a doua zi a festivalului, Alexandra Ungureanu împreună cu Keo vor susține un recital, urmați de Gala laureaților și recitalul câștigătorului ediției de anul trecut - Alin Ignat.
Spectacolele vor începe, în fiecare din cele două zile, la ora 19:00.
Prețul unui bilet este de 10,5 lei pentru fiecare seară în parte sau 15,75 lei pentru ambele seri.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite