GALERIE FOTO Raed Arafat, la Tulcea: Oricând este nevoie de o investigaţie computer tomograf, o faceţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raed Arafat, în vizită la Unitatea de Primiri Urgenţe
Raed Arafat, în vizită la Unitatea de Primiri Urgenţe

Prezent la Tulcea pentru a vedea stadiul implementării unui sistem de telemedicină în judeţul Tulcea (pentru Delta Dunării), subsecretarul de stat Raed Arafat a discutat şi despre importanţa unui tomograf (respectiv a investigaţiilor de acest tip, realizate la timp).

Arafat a ajuns astăzi la Tulcea,  unde s-a întâlnit cu noul manager (interimar) al Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea, dr. Neviser Zaharcu, dar şi cu alţi reprezentanţi ai sistemului de sănătate din judeţul Tulcea.
Acesta a vizitat Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului judeţean, unde a discutat cu cei care lucrează aici. „Este prima Unitate de Primiri Urgenţe la care am ajuns şi unde nu există suficiente materiale sanitare“, a declarat dr. Raed Arafat, după ce a aflat de lipsurile cu care se confruntă UPU.
De asemenea, Arafat a discutat şi despre importanţa investigaţiilor CT (computer tomograf), făcând referire la cazul femeii care a  murit după ce o astfel de analiză a întârziat 24 de ore.

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Cei de la Unitatea de Primiri Urgenţe decid când este cazul unei astfel de investigaţii, nu aştepată să li se spună de pe secţie. Nu vă mai gândiţi că UPU este subordonat secţiilor, nu este aşa“, a precizat subsecretarul de stat.
Mai mult, acesta le-a amintit angajaţilor UPU că, în cazul în care decid că nu este nevoie de o astfel de investigaţie şi se întâmplă ceva, vor răspunde în solidar cu medicul care a stabilit că nu se va face un CT.

Raed Arafat, în vizită la Unitatea de Primiri Urgenţe
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite