Criză de medici la secţia ATI a Spitalului Judeţean Tulcea. Ce beneficii îi aşteaptă pe doritori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Spitalului Judeţean a lansat mai multe mesaje în încercarea de a determina medicii să vină la Tulcea. El a descris avantajele unui post ocupat aici.

Medicul Tudor Năstăsescu, managerul Spitalului, a postat pe reţele sociale un anunţ de angajare pentru secţia ATI (Anestezie şi Terapie Intensivă). De asemenea, anunţul cuprinde şi o serie de beneficii de care s-ar bucura viitorul medic ce alege Tulcea.

La ora actuală, Secţia ATI a Spitalului Judeţean funcţionează doar cu doi medici care sunt supra-solicitaţi şi care nu pot asigura gărzi.

„Am făcut acest lucru, în încercarea de a găsi oameni, medici, specialitatea ATI, care să ne ajute să continuăm activitatea în spital. Se ştie că fără secţia ATI, spitalul nu are cum să supravieţuiască, fiind o specialitate care este implicată absolut în tot ce înseamnă cazuri grave, urgenţă sau cazuri cronice. În doi nu se poate desfăşura activitate de asemenea anvergură la nivelul unui judeţ întreg”, a declarat managerul Spitalului Judeţean Tulcea, doctor Tudor Năstăsescu, citat de Radio Constanţa.

Medicii care vor alege o carieră la secţia ATI vor beneficia, printre altele, de un spor de 85%, prime lunare oferite de Consiliul Judeţean Tulcea şi cazare.

Pe aceeaşi temă:

Spitalul din Tulcea rămâne fără anestezişti. Medicii au ajuns la epuizare

Ce promisiuni mai fac miniştrii pentru judeţul Tulcea: spital modernizat, sală polivalentă şi drum spre Constanţa

 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite