Copilul bărbatului dispărut în Dunăre strigă după tatăl său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Stelea, bărbatul dispărut în apele Dunării
Dumitru Stelea, bărbatul dispărut în apele Dunării

Robert, copilul soților Dumitru și Gabriela Stelea, are numai un an și jumătate, dar simte că ceva s-a întâmplat cu tatăl lui. La mila marină 36 s-au adunat ieri, alături de forțele de ordine, familia și prietenii celui dispărut.

Andrei Stelea, fratele victimei, spune că sunt  cam 30 de rude și apropiați care caută în disperare și trăiesc cu sezanția că fiecare minut care trece curge în dezavantajul lor, și al lui Dumitru. Tulceanul de 33 de ani dispărut în urma accidentului naval de joi noapte știa să înoate foarte bine. Plecase împreună cu trei prieteni la o partidă de pescuit, s-au lovit de un ciot și a căzut în apă. Nu se știe ce s-a întâmplat de nu a mai reușit să  iasă din apele Dunării.

Nu se poate să nu avem scafandri!

Andrei Stelea (39 de ani) este disperat că nu își găsește fratele. „De o zi și o noapte caută și nu găsesc nimic. Unii stau și iau declarații, pompierii, ce-i drept, caută, dar nu găsesc nimic! Nu se poate așa ceva. Nici măcar barca nu am reușit să o găsim până acum. La atâtea tragedii, măcar niște scafandri dacă am fi avut. Nu îmi vine să cred că nu sunt! Cumnata mea a făcut cerere la o instituție, nici nu știu cum se cheamă, să vină scafandrii de la Constanța… Este inadmisibil!“, spune Andrei, fratele celui dat dispărut, Dumitru Stelea (33 de ani) .
Ieri, la orele prânzului, el spunea că va căuta până la lăsarea serii. După aceea se întoarce acasă, cu gândul la reluarea căutărilor. „Doamne ferește, nu îmi vine să cred că spun asta, dar măcar trupul să îl găsim…“.
Fuseseră legitimați de Poliția de Frontieră cu câteva minute înainte!
Andrei  mai spune că i se pare șocant faptul că cei patru fuseseră opriți cu doar puțin timp înainte de Poliția de Frontieră, care i-a legitimat pe doi dintre pasageri.
„Chiar atunci i-a legitimat… Nu or fi auzit nimic? De ce nimeni nu a sărit să îi ajute? Ce se întâmplă ? Nu le pasă?“, se întreabă Andrei.
Copilul de un an de abia învățase să spună „tata“
Dumitru este însurat cu Gabriela, și au împreună un frumos băiețel de un an și șapte luni, Robert. Cel mic încă îl așteaptă pe tatăl său acasă.
„Copilul de abia a învățat să spună tata… Acum strigă în continuu după tata, că asta știe… Este îngrozitor ce s-a întâmplat“, spune Andrei.
Cei doi frați au împreună o spălătorie auto



Este una dintre cele mai cunoscute spălătorii din municipiu. Este situată la ieșirea din oraș, în cartierul ANL Viticulturii. Andrei a intrat în afacere de un an, dar spălătoria a fost pusă pe picioare de Dumitru acum trei ani de zile. „Poate că așa a ajuns să fie cunoscut în Tulcea“, mai adaugă Andrei.


Spălătoria auto a lui Dumitru Stelea
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite