Concurs organizat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul IJP Tulcea
Sediul IJP Tulcea

Este vorba despre Campania - concurs „Se caută cel mai vigilent cetăţean!“. Portretul robot: nu a fost victima vreunei infracţiuni, ştie să-şi protejeze bunurile, dar în același timp este un cetăţean cu spirit civic, care ştie cum să intervină în cazul în care devine martorul unei infracţiuni.

În cadrul campaniei sunt invitate să participe toate persoanele cu domiciliul stabil în Tulcea şi care nu au cazier judiciar. Nu există limită de vârstă pentru participarea la concurs.
Trebuie să completezi chestionarul postat în articolul „Ai fost pe fază? Poliţia te premiază!”, aflat pe prima pagină a site-ului IPJ Tulcea, respectiv http://tl.politiaromana.ro.
Chestionarul are şase întrebări şi poate fi completat direct şi pe site-ul www.isondaje.ro/sondaj/267345690.
Chestionarul conţine întrebări simple pe teme preventive şi solicită completarea unor date de identificare ale persoanelor (nume, prenume, vârstă, localitate). Toţi participanţii vor intra în tragerea la sorţi pentru cele trei premii ale campaniei - concurs.
Data limită pentru completarea chestionarului este 15 noiembrie 2012, dată la care sondajul de opinie va fi încheiat.
Premiile concursului se vor acorda, prin tragere la sorţi, un număr total de trei premii, respectiv un premiu principal şi două premii de consolare.
Principalul obiectiv al campaniei este de a atrage atenţia cetăţenilor asupra faptului că luarea unor măsuri minime de autoprotecţie îi poate feri de problemele provocate de infractori.
Premiile sunt oferite de Asociaţia Internațională a Poliţiştilor - Filiala Tulcea şi de Corpul Național al Poliţiştilor - Filiala Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite