Ce pedepse a primit violatorul din Luncavița

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul este după gratii (foto arhivă)
Băiatul este după gratii (foto arhivă)

Ion Gherghișan (22 de ani), zis „Pistolarul“ din localitatea tulceană Luncavița a fost trimis în judecată pentru viol și violare de domiciliu în două dosare: în primăvara anului trecut a violat o minoră de 17 ani, iar la finalului anului trecut a violat o femeie de 52 de ani din sat.

Judecătoria Măcin l-a condamnat pentru primul dosar (cel în care este acuzat că a violat minora de 17 ani) la patru ani de închisoare. Pentru a doua acuzație de viol, acesta a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Copila violată de Gherghișan ne-a povestit clipele de groază prin care a trecut în luna mai a anului 2011. Violatorul a ajuns după gratii de abia după ce a mai violat o femeie. Prima victimă a „Pistolarului“ povesteşte cum a fost violată cu brutalitate de un băiat din sat, dar oamenii legii l-au lăsat în libertate. Cert este că la câteva luni după aceea, o altă femeie din sat i-a căzut victimă tânărului violator. Citește aici întreaga mărturie a fetei!
În noiembrie o femeie de 52 ani din Luncaviţa a sesizat prin Apelul de Urgenţă 112 faptul că o persoană necunoscută a pătruns în locuința sa şi i-a sustras o sumă de bani. Femeia le-a spus polițiștilor că un bărbat necunoscut a pătruns în locuinţa părţii vătămate, unde a violat-o și apoi i-a furat banii din casă. Citește aici mai multe detalii!




 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite