Bărbatul care şi-a strâns de gât soţia până a omorât-o ajunge în faţa judecătorilor de la Tribunalul Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crima  a avut loc la Ciucurova FOTO Adevărul
Crima  a avut loc la Ciucurova FOTO Adevărul

Vasile Craiu (63 de ani) a băut bine, şi-a bătut soţia, apoi a sugrumat-o. Când a văzut că nu mai respiră, a ieşit în curte şi şi-a anunţat vecini că a omorât-o pe femeie. Vecinii nu au vrut să îl creadă iniţial, iar asta pentru că ameninţările erau la ordinea zilei în familia Craiu.

În noaptea de 23 spre 24 aprilie 2013, Vasile Craiu a băut bine, s-a certat cu soţia sa (din cauza banilor) şi a lovit-o pe soţia sa în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele.

După ce a bătut-o bine, i-a comprimat gâtul cu antebraţul, iar leziunile produse au dus la decesul imediat al victimei.

A doua zi bărbatul a fost reţinut,  iar în ziua următoare a fost prezentat Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile, dată de la care cercetările s-au desfăşurat cu inculpatul în stare de arest preventiv.

„Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“, a precizat procuror Laura Subţirelu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea. 

Mai citiţi şi: 

Bărbatul acuzat de crima de la Greci, arestat preventiv
 

GALERIE FOTO Crimă oribilă la Tulcea: A omorât în bătaie un bărbat de 64 de ani şi i-a ascuns trupul într-o groapă din zona rampei de gunoi

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite