Ambarcaţiune răsturnată în Delta Dunării. 15 persoane au avut nevoie de ajutor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pichetul de Pompieri Nave Operative Crişan a intervenit pentru salvarea a 15 persoane care s-au răsturnat cu o ambarcaţiune în Delta Dunării. Elicopterul SMURD a plecat spre locul accidentului.

UPDATE „Din primele cercetări a rezultat că ambarcaţiunea ar fi lovit un buştean şi din acest motiv s-ar fi răsturnat. Ambarcaţiunea era condusă de un bărbat de 22 ani din localitate Mahmudia care deţinea permis şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, spune IPJ Tulcea.

Echipajele Serviciului de Ambulanţă şi elicopterul SMURD nu au preluat niciun pacient.

Ştirea iniţială:

Elicopterul SMURD a plecat de la Constanţa spre Crişan, în Delta Dunării, pentru a interveni în cazul unui accident petrecut în după-amiaza zilei de sâmbătă, 5 mai. Este vorba despre o barcă ce transporta 15 persoane şi care s-a răsturnat.

„Pichetul de pompieri Nave operative Crişan a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor unui număr de 15 persoane (12 adulţi şi 3 copii) care s-au răsturnat cu barca în apropierea milei 13. Din fericire nu este nici un dispărut, toate persoanele sunt pe mal.

Salvatorii vor rămâne lângă ei până la ajungerea navei SAJ pentru a ne asigura că nu sunt probleme medicale”, transmit reprezentanţii ISU „Delta” Tulcea.

Din primele constatări, se pare că o manevră greşită a dus la răsturnarea ambarcaţiunii.

În urmă cu aproximativ două săptămâni a avut loc un alt accident naval, la mila 8, în Delta Dunării, în apropierea localităţii Crişan. O ambarcaţiune în care se aflau 3 persoane s-a scufundat, iar o femeie este de atunci de negăsit.

Pe aceeaşi temă:

Soartă tragică. Femeia dispărută în accidentul naval reuşise să iasă la suprafaţă după ce a căzut în apă

UPDATE Accident naval în Delta Dunării, în apropiere de Crişan. O tânără este dată dispărută

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite