A început Festivalul Mărţişorului, organizat de Biblioteca Judeţeană Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurs organizat la bibliotecă FOTO Arhivă Adevărul
Concurs organizat la bibliotecă FOTO Arhivă Adevărul

Biblioteca Judeţeană Panait Cerna organizează, în perioada 15 februarie - 8 martie 2013, a IV-a ediţie a Festivalului Mărţişorului. Evenimentul se desfăşoară în două etape: concurs şi spectacole dedicate primăverii.

Concursul de confecţionare a mărţişoarelor, la care participă elevi şi preşcolari din judeţul şi municipiul Tulcea, se va materializa într-o expoziţie cu vânzare – „Copiii ajută copii“ – deschisă publicului în foaierul Bibliotecii Judeţene până pe 7 martie 2013. Sumele obţinute din vânzarea mărţişoarelor vor fi direcţionate către doi copii cu probleme.

„Îi invităm pe toţi cei care doresc să susţină acest gest umanitar să viziteze expoziţia de mărţişoare de unde pot cumpăra, pentru ziua de 1 martie, un dar simbolic pentru mămici, bunici, prietene şi colege“, spune Daniel Drăniceanu, manager al Bibliotecii Judeţene.

Elevii şi preşcolarii din municipiul şi judeţul Tulcea vor încheia festivalul cu două spectacole dedicate primăverii, unul pe 1 martie, celălalt pe 8 martie, ambele de la ora 10.00, la sala de festivităţi. Nu vor lipsi premiile şi diplomele pentru cele mai frumoase mărţişoare. Sponsorul festivalului este Librăria Ion Creangă din Tulcea.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite