A ajuns în arest după ce şi-a omorât în bătaie concubina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A ajuns în arest preventiv FOTO Arhivă Adevărul
A ajuns în arest preventiv FOTO Arhivă Adevărul

Bărbatul de 74 de ani din localitatea Niculiţela recunsocut faptul că, pe fondul unor discuţii contradctorii, şi-a lovit în repetate rânduri concubina, în vârstă de 62 de ani. Când a văzut că nu mai mişcă, bărbatul a abandonat-o pe femeie şi şi-a anunţat o rudă de ceea ce a făcut.

Fapta s-a petrecut joi seara, în Niculiţel: Victor Ursu (74 de ani) s-a certat cu Tudora, concubina lui. Pe fondul neînţelegerilor şi al consumului de alcool, Victor a început să o lovească pe femeie.
Incidentul a fost anunţat pe numărul unic de urgenţă 112 la câteva ore de la bătaie: în jurul orei 23.00. La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea, dar care nu a mai putut face nimic pentru salvarea vieţii femeii. Trupul neînsufleţit al acesteia a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.
La o primă examinare, femeia are leziuni multiple la nivelul feţei. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.
„Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în seara zilei de 22 noiembrie, în jurul orelor 19,30, inculpatul  a lovit-o cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un ciomag, în mai multe zone ale corpului, îndeosebi craniană şi toraco - abdominală, pe concubina sa, în vârstă de 62 de ani. Leziunile au dus la decesul victimei“, a declarat procuror Laura Subţirelu.
Vineri magistraţii Tribunalului Tulcea auemis mandat de arestare preventivă (pentru 29 de zile) pe numele lui Victor Ursu. Acesta poate contesta decizia la Curtea de Apel Constanţa.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite